Sider

torsdag 2. august 2012

Soverommet i bryllupsmodus

Så godt det er med dagar som er heilt blanke. Ingen planar. I dag har me hatt ein sånn dag. Fornuften tok meg etter litt for lang sofaøkt i dag tidleg, så no er huset reint for helga. Det føles ikkje så verst det heller. 

Det har også vore besøksrekord på bloggen i desse dagar. Får tippa det er alle dei flotte bileta som får ta æra for det. Kjekt at så mange vil lesa bloggen min:)

Fotografen vår for dagen gjorde eit grundig forarbeid før sjølve brudefotograferinga. Me møtte han nokre dagar i forvegen for å finne fine locations for fotografering. I tillegg var han her i Blåbærvegen for å ta bilete av berre kjolen. (Eit bilete av Linda-med-den-hjelpande-gardin-flytte-hånda måtte eg også ta med.) 

Under ser de resultatet - nydeleg!



























Kos deg!

 

6 kommentarer:

  1. Nydelige bileter!! Lurer veldig på kva type hus de har bygd,er det kataloghus? Og kor stort er det? Håpar veldig på svar. Mvh desperat på leit etter det perfekte huset å byggja :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Det er på ein måte kataloghus ja. Me har teke utgangspunkt i Skjong frå Byggmann. Litt endringar på fasade og glas blant anna:)

      Linda

      Slett
  2. Heisann, eg lurer litt på det samme som overnevnte. Er det mulig å sende ein Mail på dette? Mvh K

    SvarSlett
    Svar
    1. Skulle egentlig stå på en annen kommentar :) men lurte på om det var mulig å få vite litt om pris, egeninnsats osv. Mvh

      Slett
    2. Berre send meg ein mail, så skal eg prøve å svare så godt eg kan:)

      Slett
  3. Herlige bilder! God søndag til deg!

    Klem Cathrine :-)

    SvarSlett