Sider

søndag 10. april 2011

Parkett

Då er det fyrste rommet i huset ferdig. For vår del vertfall. No er det listing og dør som manglar for at soverommet vårt der heilt ferdig. Herr Blåbær og Onkel Bjarte byrja å legga golv i går, og Herr Blåbær gjorde det ferdig i dag. Golvet vart rett og slett heilt fantastisk flott. Me vart supernøgde:) Ein liten smakebit av golvet skal de får. Biletet lyg litt på fargen av golvet. Golvet er ein aning lysare enn det kjem fram på biletet. 
 

Ha ein fortsatt fin kveld!6 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Så fint hus.
  Psst: Award til deg inne hos meg:).
  Jeg legger meg til som følger. Husbygging kan jeg masse om nå. Vi har akkurat bygd vårt drømmehus:)).

  Klems Sarita

  SvarSlett
 3. Hei!

  Parketten er eik, kvitlakka matt, frå Saga parkett.

  Huset er frå Byggmann, men har fått ein del endringar. Me tok utgangspunkt i modellen som heiter Skjong, men har lagt på ein ark, finare søyler (kloppensøyla), andre glas og anna romdeling.

  Dei har katalog inne på byggmann.no:)

  Takk for kjekke kommentarar:)

  SvarSlett
 4. Fantastisk flott hus dere bygger!
  Tillater meg å spørre om du vil titte innom vår nystartede blogg. Håper å kunne skape et trivelig samlested for oss med felles interesser.Med nytt hus har du mye å blogge om i fremtiden :-)

  SvarSlett
 5. Så lekker parkett!! Vi driver selv å bygger hus, men vi har ikke kommet like langt som dere. Jeg har tidligere lagt saga parkett på hytta hos oss, og den er også hvitbeiset. Men jeg må bare si at den enstavsparketten VIRKELIG er lekker! Tror kanskje det blir noe sånt hos meg også!

  Lykke til med husbyggingen! Det blir rålekkert! :-)

  SvarSlett