Sider

fredag 6. mai 2011

Oppdatering - bedre seint enn aldri!!

Hei alle kjekke folk i verdsvevens verd! Beklagar for lite oppdateringar, men her jobbar me meir enn me tek bilete. Har ikkje lyst til å avsløre alt for mykje heller, vil vel helst spara sluttresultatet med skikkelege bilete til dykk. Planen framover er å få fliser på bada, i hallen, på vaskerommet og under kjøkeninnreiinga. Stova oppe og nede manglar framleis tapet, maling og golv. Planen er å komma i hus til skuleferien tek til, veit ikkje heilt om me rekk det, men det er lov å håpa:) Litt bilete må til på ein fredagskveld.

P.S. Sidan bileta er teke med iPhone, er ikkje kvaliteten optimal. Spesielt fargar blir ein del mørkare enn i røynda. Golvet er mykje lysare enn det ser ut til på bileta. Eg skal ta bilete med refleks'n etterkvart, slik at de får eit skikkeleg inntrykk av korleis det ser ut:)
 
Eit av soveromma oppe.

Hallen er ferdig måla, grå.

Kjøkken manglar benkeplate, skuffer, vask og oppvaskmaskin.

Ha ei super helg alle saman:)

8 kommentarer:

 1. Nydle Linda! Gleda meg ti å sjao! Kjeme jeddna oppom ein dag- om ikkje so leinge!

  Go helg:)

  -Blåbærvegen 1 a-

  SvarSlett
 2. So flott da Linda:) Ha ein fin dag alle sammen:)Klem <3<3<3

  SvarSlett
 3. La meg til som følger : ) Nydelig hus dere bygger!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei:)
  Alt ser såå flott ut :) Hvilket kjøkken har dere valgt? Vi kom igang med bygging i går på min bursdag :) Endelig er snekkerne på plass.

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for kjekke tilbakemeldingar:) Me ha valgt Ikea sitt Lidingö. Veldig fornøgde:)

  SvarSlett
 6. herregud så fint det ser ut, gleda meg til å sjå når de er heilt ferdige :):):)
  klem

  SvarSlett
 7. Hei! La meg til som følger! Flott hus! Er det nordbohus? Lignet...Vi er straks igang med graving på tomta vår, så du er hjertelig velkommen til å følge med på bygging...blir nok ikke herskapelig på meg, men det har jeg innfunnet meg med...blir funkis utvendig, men det skal nok bli litt herskapelig innvendig...:-) Blir artig å se videre! Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 8. Hei, og takk for kjekke kommentarar:) Huset er frå Byggman.

  SvarSlett