Sider

tirsdag 13. september 2011

Litt etter litt!

Snart ha eg tenkt å leggje ut bilete av stova vår i Blåbærvegen. Men det er eit par småting eg vil ha på plass fyrst. Ventar på dei to siste stolane til spisebordet, ei lampe er på veg frå TineK, ei lampe skal hengjast opp over spisebordet og eit TV-bord er like rundt hjørnet. Vil jo sjølvsagt visa når ting er på plass. Ting fell på plass litt etter litt. Når ein i utgangspunktet har svært lite stæsj, så tar det tid å fylle opp ei heil stove. 

I helga fekk me testa peisen for fyrste gong.  Trur kanskje me fyrer opp i kveld også. Ikkje for at det er for kaldt inne, men rett og slett for å nyta vår aller fyrste peis, og den koselege knitringa og stemningen peisen gir. Dessutan er det ekstra kos når det er verkeleg byrja å bl haust ute:) Skal sjå om eg får lagt ut eit bilete av peisen seinare, så får det vere ein smakebit av korleis me har fått det i stova vår.

Foreldremøte og trim next, så snakkast me enn så lenge:) 

Stor klem 

 

5 kommentarer:

 1. Sannelig fant jeg en blogg jeg ikke har vært innom før. Og deg kommer jeg til å følge videre. Nydelig hus. Speachless! Den øverste lampa/lysekrona er øverst på min ønskeliste. Har rosett i taket over trappa og den hadde passet perfekt. Men må nok spare litt til.

  Ha en superfin kveld, hilsen Lottemora

  SvarSlett
 2. Tusen tskk for det:) Du er hjerteleg velokmmen til å henga med vidare:)

  SvarSlett
 3. Hei Linda! eg gledar meg til bilder av spisebordet (og alt det andre såklart), for det ser fantastisk fint ut:)
  Å så gledar eg meg til bebisen din kjeme:*

  Tonje

  SvarSlett
 4. Hei! Nydelig hus...spennende å se fortsettelsen!
  Er det lov å spørre om hvilket merke den øverste lampen er???...lekker:)

  Synne

  SvarSlett
 5. Hei! Den øverste lampa er frå Riviera Maison:)

  SvarSlett