Sider

søndag 2. desember 2012

Peparkakehuset


 Puuhh...Etter nokre timar på kjøkenet er endeleg årets peparkakebakst unnagjort. Eg og Odin, med Alva og Herr Blåbær som tilskodarar, har kosa oss med peparkakebaking. Huset, som er mykje likt det i fjor, har fått plass på kjøkkenet saman med fuglane på veggen. No luktar det verkeleg jul i huset. Ingenting slår lukta av peparkakehus...hærleg! No er det Farmentid!

Ha ein fin kveld=)

6 kommentarer:

 1. For et utrolig koselig pepperkakehus dere har laget. Jeg lagde et med barna mine i går, og det ble krokodiller og nonstopp om en annen. Men det var artig da :) Tror jeg også vil lage et hus som ser så fint ut som ditt. Lurer da på hva du har brukt for å få et slikt tak?

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er artig med nonstop og krokodillar óg:)Eg har brukt melis og eggekviter, med ein liten dert eddik (du kan óg nytta sitron). Så er det piska kraftig sammen til ein fluffy marengs/frosting:)

   Slett
 2. Så koselig pepperkakehus. Passa jo kjempegodt til den nydelige tapeten :)
  Her blir det pepperkakehuslaging på onsdag, da skal jeg og min Odingutt og de to minste gullungene pynte å kose oss etter beste evne:) Tipper at Herr Brekke skal ta bilder å smake på pynten:)
  Ønsker deg ei fin adventstid:)
  Karen

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig:) Ha ein fin adventsstid du óg=)

   Slett
 3. Når kan eg komma på besøk for å eta det pepparkakehuset da?

  SvarSlett
  Svar
  1. Eg har laga peparkaker med same oppskrift, dei kan du få komma å smaka når du vil. Men sjølve huset kan du få smaka etter nyttår;)

   Slett