Sider

lørdag 5. november 2011

Love, love, love

Dei siste dagane har vore fylt med kjærleik, eller hugleik om du vil. Onsdag hadde mor i huset bursdag og torsdag hadde Odin bursdag. Me hadde også håpa litt på at lille bebisen skulle komma fredag. Då hadde det blitt bursdag 2.,3. og 4. november her i hus:) Men neida...eg rugar fortsatt, så det er berre å smørja seg med tolmod. Termin på onsdag. SPENNANDE=) 

Uansett så har det vore mykje hugleik i hus. Masse kjekke folk har vore innom og gjeve oss mykje merksemd og gåver. Stas:) Fekk vakre blomar av Herr Blåbær, og av mi eine syster fekk eg uventa den nye boka av Manuela, "Love Manuela", frå Passion4baking, min favoritt bakeblogg:) Masse hærlege oppskrifter, gledar meg til å testa. (Må berre venta til eg har født fyrst).

Ha ein suuuper laurdagsaften alle kjekke der ute=)3 kommentarer:

 1. Heheh:) eg so tipsa Marie om boka:) eg viste den komm ut den 1 november, love love love it:) - big s-

  SvarSlett
 2. Åå så koselig innlegg <3 Et hjem fylt av kjærlighet, det kan ikke bli bedre :) Ønsker deg masse lykke til i fall bebisen skulle komme ut de neste timene ;o) Klem fra meg
  PS Den boka er helt nydelig!

  SvarSlett
 3. Heisann.

  Jeg lurte på hvor dere kjøpe gulvet dere har i huset? Vi har sett på gulv fra Saga, men har ikke bestemt oss enda. Golvet dere har er virkelig flott og vi skal også ha 1 stavs gulv.

  SvarSlett