Sider

lørdag 26. januar 2013

Kos på kjøkkenet
Endeleg har me landa på sofaen. Ein lang dag med masse på timeplanen. Huset har blitt fått sin vekentlege finpuss og eg har spelt handballkamp i Sogndal. Enda med tap i dag óg. Kjedelege greier. No sit eg å kjenner på kor eg byrjar å få vondt. Tek nokre timar før ein stivnar og blåmerkene kjem til syne. Ikkje noko kjære mor å spela handball nei. Men morro er det uansett. Når ein har tatt seg ut, smakar sofaen enda betre også:) Huset har framleis ein "touch of pink", og Hortensiaen på kjøkkenet trivst godt...enn så lenge. Eg er ikkje så flink med Hortensia. Dei pleier å dø ganske fort når dei kjem i mine hender. Har vore flink å vatne til no, så eg lyt berre krysse fingrane og håpe på at den lev ei stund til.

Ha ein strålande laurdagskveld alle ute i veven=)

7 kommentarer:

 1. Nydelige bilder av ett nydelig kjøkken.
  Vil gjerne følge bloggen din videre, så legger meg til som følger.
  Ha en fin, fin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 2. Hei!
  Har kika innom dei fleste innlegg på bloggen din for å sjå på det nydelege huset dokkar. Du/dokke har fått ein utruleg vakker heim!

  Vi sit med byggeplanar (akkurat fått tomt i boks) og har kika innom Skjong frå Byggmann og elska det. Likte godt forandringane dokke har gjort med fasade. Huset er veldig likt vårt draumehus.... :) Ser at du skriv at dokke har forandra mykje på planløysing, og er veldig nysgjerrig på korleis den ser ut. Har du noken teikninga som du vil dele? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Send meg ein Mail, så skal eg dele med deg:)

   Slett
 3. Så på loggen at du hadde vært innom bloggen min. Så hyggelig, for da fant jeg din flotte blogg. For et nydelig hjem du har! Jeg legger meg som følger og bloggen din i min min roll, så jeg får fulgt deg videre.

  Ønsker deg en deilig uke!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du vil følgja meg vidare. Eg er ein trufast lesar av din blogg:)

   Slett
 4. Åh! Korleis har du fått til den benken med skuff!?!!!? Den var super koselig! :D Eg har og lyst på noko slikt, kosleis fekk du det til? Kan du legge ut fleire bilder av den? :))

  Klem fra Camilla:)

  SvarSlett
 5. Den fikk eg laga av dei på IKEA. Det er eit smalt overskap som er satt skuffer i. Er berre å spørje dei på IKEA om help, dei fiksar det meste:)

  Linda

  SvarSlett